Pužni transporter Ro8/Ro8T

29.04.2024.by ivan
Ro82.jpeg
Pužni transporter Ro8/Ro8T
 • HUBER ROTAMAT® Fleksibilni pužni transporter Ro8/Ro8T kao cevna verzija (Ro8) ili kao zatvorena  posuda (Ro8 T)
 • Transport grubog, finog ili kompaktiranog otpada, mulja, peska i čvrstih materija iz industrijskih procesa

Karakteristike

Pužni transporteri HUBER se isporučuju kao zatvorena cevna verzija Ro8 ili posuda Ro8 T, u zavisnosti od zahteva. Instaliraju se za horizontalni, pod nagibom, pa čak i vertikalni transport otpada, kanalizacionog mulja, peska itd. iz postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda ili drugih materija iz industrijskih procesa. Ceo proces transporta materijala odvija se unutar zatvorene cevi ili pokrivenog kontejnera. Usporeno kretanje u zatvorenoj cevi sprečava pojavu neprijatnih mirisa i razvoj prašine. HUBER pužni transporteri se izrađuju po narudžbini za pojedinačni proizvod koji se transportuje, projektovani su i proizvedeni primenom savremenih tehnika. Zahvaljujući posebnom principu dizajna, transporteri mogu biti opremljeni pogonom za potiskivanje ili povlačenje, a po potrebi se mogu dodati i rezervoari za punjenje ili pražnjenje. Direktan prenos rešetki sa jednog pužnog transportera na drugi je tehnički jednostavno izvodljivo.

 

Pužni transporter Ro8 - HUBER ROTAMAT® Fleksibilni transporter kao cevna verzija (Ro8) ili kao zatvorena  posuda (Ro8 T)
Pužni transporter Ro8

Prednosti HUBER pužnih transportera Ro8/Ro8 T

 • Ugao instalacije do 90°
 • Potpuno izrađeni od nerđajućeg čelika
 • Uređaj je potpuno izrađen od nerđajućeg čelika i obrađen u kadi sa kiselinom što eliminiše koroziju i smanjuje potrebu    za održavanjem.
 •  Zatvoreni sistem
 • Sporo kretanje u zatvorenoj cevi sprečava neprijatne mirise i razvoj prašine.
 • Spoljna instalacija
 • Za spoljne instalacije, HUBER pužni transporter Ro8/Ro8 T može biti opremljen zaštitom od smrzavanja, kombinovano sa dodatnom izolacijom ako je potrebno.
 • Niski troškovi održavanja
 • Nema potrebe za podmazivanjem. Redovna provera i vizualni pregled su dovoljni.

 

Pužni transporteri HUBER se isporučuju kao zatvorena cevna verzija Ro8 ili posuda Ro8 T, u zavisnosti od zahteva. Instaliraju se za horizontalni, pod nagibom, pa čak i vertikalni transport otpada, kanalizacionog mulja, peska itd. iz postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda ili drugih materija iz industrijskih procesa.
HUBER pužni transporter Ro8 T

HUBER pužni transporter Ro8 – zatvorena cev

HUBER pužni transporter Ro8 s vođicama može se instalirati pod uglom do 90° u zavisnosti od pojedinačnog otpada koji se transportuje. Kao opcija, u zavisnosti od pojedinačne situacije,  nekoliko jedinica može se isprazniti u jedan pužni transporter jer je pužno vratilo oslonjeno s obe strane. Motor i dizajn puža prilagodljivi su specifičnim zahtevima kupca. Dužine puža  i do 15 m za protok od 1,0 do 12,0 m3/h.

HUBER pužni transporter Ro8 – verzija sa posudom

Pužni transporter Ro8 T s kompaktnim dizajnom i komponentama od nerđajućeg čelika bez korozije ima plastične ležajeve koji su fiksirani unutar posude. Jednaka raspodela sile vijka preko definisanog poprečnog preseka smanjuje trošenje ležajnih ljuski i smanjuje troškove održavanja. Modularni dizajn omogućuje jednostavno rastavljanje. Dužine puža do 30 m za protok od 1,0 m3/h do 12,0 m3/h dostupne su s uglom instalacije puža od 45°.

Za sva dodtana pitanja u vezi naših ostalih proizvoda stojima Vam na raspolaganju,

Vaš PROMCOM tim!

 

ivan