HUBER trakasti sušač BT

13.10.2023.by ivan
BT.jpg
HUBER trakasti sušač BT za sušenje komunalnog mulja čini od otpada vredan resurs…

… Na najefikasniji način..

Jedinstveni HUBER HELIX sistem strujanja vazduha obezbeđuje da se kroz sušač od ventilatora uduva samo minimalna potrebna količina vazduha za sušenje. U kombinaciji sa CFD-optimizovanom geometrijom sušača, ovim sistemom strujanja vazduha postiže se izuzetno niska potrošnja električne energije. Zatvoreni sistem cirkulacije procesnog vazduha sa integrisanim stepenom kondenzacije smanjuje zapreminski protok izduvnog vazduha na maksimalno 5.000 m3/h i doprinosi smanjenju operativnih troškova.

Alternativno, sušač se može dizajnirati kao gotovo bezvodna verzija bez
kondenzacije pare.

 

HUBER trakasti sušač BT za sušenje komunalnog mulja
HUBER trakasti sušač BT za sušenje komunalnog mulja

…Na najpouzdaniji način…

HUBER trakasti sušač BT je dizajniran za potpuno automatski rad 24/7. Sve njegove osnovne komponente su robusne i “proizvedene u Nemačkoj”. Integrisano automatsko čišćenje trake i HUBER granulatora garantuju pouzdan i besprekoran rad sušača. Visoki sigurnosni standardi i niske temperature sušenja od 70 °C do 150 °C čine HUBER trakasti sušač BT toliko sigurnim da se pouzdano ispunjavaju svi ATEX zahtevi.

…Na najudobniji način..

Električni kontrolni sistem HUBER trakastog sušača BT automatski reaguje na spoljne uticaje koji bi mogli da ugroze kompleksni proces sušenja, eliminišući potrebu za intervencijom od strane operativnog osoblja. Sušač se lako može čistiti i održavati od strane jedne osobe. Opciona rešenja za daljinsko održavanje su dodatno dostupna kako bi sistemski operatori mogli da nadgledaju svoje
postrojenje za sušenje sa bilo kog mesta, ili čak da ga kontrolišu i upravljaju ako je potrebno putem uređaja kao što su PC, mobilni telefon ili tablet PC.

… Na najodrživiji način…

Posledični korišćenje izduvne toplote iz procesa, kao što je proizvodnja električne energije iz kanalizacionog gasa ili biogasa, smanjuje operativne troškove i emisije CO2. Opcioni povrat toplote iz sušača (za zagrevanje zgrada ili digestera) takođe doprinosi održivoj zaštiti životne sredine. Suvi granulat proizveden sušačem može se koristiti i kao gorivo i kao đubrivo. HUBER trakasti sušač BT predstavlja najsevremeniju tehnologiju sušenja komunalnog mulja. Maksimalna energetska efikasnost, potpuna automatizacija i fleksibilna upotreba izduvne toplote garantuju niske operativne troškove i jednostavno upravljanje sistemom. Sušač se takođe lako može integrisati u postojeće instalacije i procesna postrojenja. Različite komponente periferne opreme postrojenja obezbeđuju maksimalnu fleksibilnost i mogu se birati prema specifičnim zahtevima.

Za sva dodatna pitanja u vezi HUBER proizvoda stojimo Vam na raspolaganju!

Vaš PROMCOM tim!

 

ivan