Spojnice T serije

05.09.2023.by ivan
TLKS.png
Spojnice T serije

Spojnice T serije sastoje se od nerđajućih čeličnih diskova koji se montiraju u odgovarajući kertridž za primene kod srednjih do visokih obrtnih momenata (metrički).

 

Spojnice serije Metastream TDK/TSK/TLK su spojnice sa metalnim membranama (diskovima) za industriju sa nerđajućim čeličnim fleksibilnim membranama u metričkim standardu.
Spojnice TDK/TSK/TLK

John Crane spojnice serije Metastream TDK/TSK/TLK su spojnice sa metalnim membranama (diskovima) za industriju sa nerđajućim čeličnim fleksibilnim membranama u metričkim standardu. One su specijalno dizajnirane da zadovolje API 610 (ISO 13709) i ISO 14691 standarde. Sa odličnim odnosom snage i težine i pouzdanošću , bez potrebe za održavanjem, ove spojnice su idealne za vašu API opremu. TDK je dizajn sa četiri veze za niže zahteve što se tiče pogona, TSK je dizajn sa šest veza za srednja opterećenja , a TLK je dizajn sa osam veza za veće zahteve snage. Obrtni moment se prenosi i prilagođava neusaglašenosti kroz dva seta membrana, spejserom i dva zaštitna prstena u prethodno montiranoj transmisionoj jedinici. Dizajn transmisione jedinice omogućava lako postavljanje rezervne jedinice između vaše opreme kako bi se osiguralo da je ona u najkraćem vremenu ponovo u pogonu . Spojnica pruža visok nivo ugaone, lateralne i aksijalne neusaglašenosti, održavajući istovremeno visok nivo balansa i ravnoteže. Standardne opcije za otpornost na varničenje, električnu izolaciju, ograničeno krajnje pomeranje, podešavanje aksijalnog pomeranja i ograničenje obrtnog momenta su takođe dostupne.

Za sva pitanja u vezi naših proizvoda, stojimo Vam na raspolaganju,

Vaš PROMCOM tim!

 

ivan