ISOFLEX-FS

02.02.2021.by ivan
Bildschirmfoto-2021-01-15-um-15.22.19.jpg

Flexitallic je razvio ISOFLEX-FS izolacioni zaptivač koji omogućuje električnu i katodnu izolaciju u cevovodnim sistemima, a koji je prošao strogi API 6FB test zaštite od požara. Pružamo kompletan asortiman proizvoda za sprečavanje korozije u cevovodnim sistemima, koristeći modifikovani PTFE materijal Sigma® i naš jedinstveni visokotemperaturni materijal Thermiculite®. Oba materijala pružaju nenadmašni učinak u različitim primenama.

ISOFLEX-FS

ISOFLEX-FS je protivpožarni izolacioni zaptivač sa nazubljenim metalnim jezgrima (Flexpro) koja su odvojena poliamidnim izolacionim slojem i upotpunjene spolajšnjim i unutrašnjim prstenovima od staklom armiranog epoksija (Glass Reinforced Epoxy – GRE) NEMA klase.

ISOFLEX-FS protivpožarni zaptivači su idelani za visoke pritiske i primenu na kritičnim mestima I cilj im je da uklone eventualnu zabrinutost krajnjeg korisnika uzimajući u obzir trenutnu ponudu na tržištu zaptivača.

  • Kod rada u ciklusima ISOFLEX-FS nadmašuje efikasnost standardnih zaptivača sa oprugama.

  • Dvostruko nazubljeno metalno jezgro

  • Lice od Corriculite-a, vatrootpornog, neprovodnog materijala

  • Poliamidni izolacioni film. Dielektrična čvrstoća od 3000V/mm

  • Unutrašnji I spoljašnji prsten NEMA klase od GRE

  • ISOFLEX-FS zadovoljava API 6FB standard (i opšte i protivpožarne uslove)

Standardni materijali od kojih se pravi ISOFLEX-FS su AISI 304 (jezgro), poliamidni film, lica od Corriculit-a, unutrašnji i spoljašnji prsten od G10 I G11, međutim moguće su i druge kombinacije materijale zavisno od primene i želje krajnjeg korisnika.
ISOFLEX-FS

Materijali:

Zaptivač (poz. 1) – Standardni materijali od kojih se pravi su AISI 304 (jezgro), poliamidni film, lica od Corriculit-a, unutrašnji i spoljašnji prsten od G10 I G11, međutim moguće su i druge kombinacije materijale zavisno od primene i želje krajnjeg korisnika.

Izolacione čaure (poz. 2) – Mylar-a, G10, G11, PTFE

Izolacione podloške (poz. 3) – G10, G11 za ne-protivpožarnu primenu, Mica Flexpro za protivpožarnu primenu.

Čelične podloške (poz. 4) – pocinkovani ugljenični čelik.

Za sva dodatna pitanja u vezi naših proizvoda i usluga stojimo vam uvek na raspolaganju.

Vaš PROMCOM tim!

ivan