početna strana Srbija

„Change“ - Zaptivka kao nijedna druga

ChangeTM je najznačajniji u razvoju zaptivki i industrije zaptivanja u proteklih 5 godina sa preko 50.000 prodatih proizvoda u sektorima kao što su industija čelika, električne energije, hemijska industrija, industrija prerade i rafinisanja i industrija celuloze i papira širom sveta.

 

Proizvela ga je kompanija Flexitallic kako bi direktno odgovorila na dugoročne probleme klijenata vezane za zaptivanje razmenjivača toplote. Change™ je veoma elastična metalna zaptivka, izrađena kako bi omogućila korišćenje najdinamičnije tehnologije statičkog zaptivanja ikada.

Proizveden uz korišćenje patentirane opreme, Change™ ima dokazane reference koje pokazuju da on nadmašuje konvencionalnu tehnologiju zaptivanja u okruženju punom izazova, naročito u aplikacijama sa mehaničkim i termalnim cikličkim uslovima.

U nezavisnoj industriji je takođe stekao akrditaciju od strane TA Luft zbog svoje sposobnosti da postigne zaptivenost ponovnim korišćenjem spiralne zaptivke.

Ovo je postignuto primenom jedinstvenog metalnog spiralnog profila, koji je unanapređen u odnosu na one koji se mogu naći kog standarnih zaptivki. Ovaj profil, kombinovan sa laserskim procesom zavarivanja olakšava izradu robusnog i dinamičnog zaptivača.