proizvodjači

proizvodjačipartner za izuzetne performanse...

dubinsko tehničko znanje proizvoda

Nudimo tehničke specifikacije, iskusne savete i preporuke za aplikacije za celu liniju proizvoda. STASTO isporučuje efikasno i sigurno.


prednost u znanju

Konstantna komunikacija o iskustvu i zajedničkim treninzima o proizvodima izmedju proizvodjača i STASTO garantuje da možemo pružiti našim klijentima savete sa velikom brzinom i znanjem.   Ako se zahteva, kupci mogu iskoristiti zajdničku analizu situacije na sajtu.


podrazumevanje kvaliteta

STASTO proizvodjači treba da budu visoko specijalizovani u svojoj oblasti i nude proizvode od najistaknutijih kvaliteta. Svi naši dobavljači imaju ISO 9000 sertifikat kvaliteta i podležu stalno provernim STASTO kriterijumima kvaliteta.


Partnerstvo

STASTO proizvodjači su visoko kompetentni i eficijentni partneri u poslu. Zato sto imamo blisku saradju sa više od 20 partnera proizvodjača i još 60 proizvodjča na regularnoj osnovi, našim kupcima možemo da garantujemo dobro izbalansiran program proizvoda.


Made in Europe

Svi proizvodni pogoni se nalaze u Evropi. Dakle lokalna nadležnost, kratke relacije i lokalne vrednosti koje su dodate su garantovane.